Teleproffs Sverige AB

teleproffs_kontaktaheaderTeleProffs är idag en av Sveriges ledande systemintegratörer inom kommunikations-lösningar mot företagsmarknaden. Vi har i över 20 år levererat kommunikationslösningar inom våra sex affärsområden: telefonväxlar, mobil-telefoni,datakommunikation, operatörstjänster, fordonskommunikation och utbildning. TeleProffs vill vara det naturliga valet som samarbetspartner till Ert företags kommunikationslösningar.

Vi tar ett unikt helhetsansvar vilket skapar både ekonomiska synergieffekter och tryggt totalansvar. Detta resulterar i effektiva funktioner och lägre driftskostnad.

Vi omsätter omkring  45 miljoner och är ca 30 medarbetare i företaget. Vi finns representerade i Jönköping, Värnamo och Linköping.

TeleProffs vill vara det naturliga valet som samarbetspartner och hjälpa er med att skapa effektiva och användarvänliga kommunikationslösningar.

Vårt arbetssätt

1) BEHOVSANALYS
Vi har över 20 års erfarenhet av att skapa kommunikationslösningar, och har många erfarenheter med oss. Oavsett om ni startar ett nytt företag, flyttar, förändrar det befintliga systemet eller kanske knyter till nya enheter – så börjar vi med en behovsanalys med utgångspunkt från ditt verksamhetsbehov.

 2) SE HUR DET FUNGERAR I VERKLIGHETEN
Våra säljare tar fram en eller flera lösningar som motsvarar dina förväntningar och behov. På plats hos dig eller hos oss demonstreras lösningarna för er, så att ni säkert vet vad ni köper.

 3) BESLUTSPROCESS
När vi analyserat ditt företags kommunikationsbehov och sett hur ni arbetar, eller vill arbeta mer effektivt, utformar vi en offert med service- och finansieringsförslag.Vi tar fram detaljerade förslag med olika alternativ. Vår tjänst Funktionell Telefoni är unik och gör det enkelt, villigt och tryggt att byta till bästa kommunikationslösningen.

 4) INSTALLATION OCH DRIFTSÄTTNING
När ni bestämt hur ni vill ha det hjälper vi er att förbereda installationen av utrustning och nya applikationer. Våra egna certifierade systemtekniker sköter driftsättningen. Där lägger vi stor vikt på kvalitetssäkring och support.

5) UTBILDNING
Mer omfattande installationer föregås av användarutbildning. Vi på TeleProffs vill nämligen att ni ska få ut det mesta möjliga av er lösning från oss. Vi utbildar systemadministratörer, telefonister och IT-ansvariga såväl som hela personalen, med dess skiftande behov. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar som vi genomför med egna utbildningsledare.

 6) UPPFÖLJNING
TeleProffs säljare och systemtekniker genomför uppföljningsbesök för att säkerställa att allt fungerar som det ska och som vi kommit överens om. Vi gör eventuella justeringar och omprogrammeringar utifrån enskilda avdelningar och medarbetares önskemål. Naturligtvis håller vi er gärna informerade om produktnyheter, fortlöpande förslag till effektivitetshöjande funktioner och bjuder er att delta på TeleProffs uppskattade kundträffar.

[Webbplats Teleproffs Sverige AB]